Gvoetbal

Ben jij tussen de 8 & 15 jaar en wil je de opwinding van het voetbal ervaren en deel uitmaken van een hechte vereniging, die al 25 jaar gehandicaptenvoetbal organiseert? Dan ben je van harte welkom. Ben je ouder? Ook dan is VV Waterloo op zoek naar jou!

Waarom lid worden?

Inclusieve cultuur: We geloven in een inclusieve omgeving waar iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd voor zijn/haar unieke talenten.Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren coaches zullen je helpen je vaardigheden te ontwikkelen en je potentieel te bereiken.
Levenslange vriendschappen: Word lid van onze warme voetbalfamilie en bouw blijvende vriendschappen op en buiten het veld. Plezier en opwinding: Voetbal is niet alleen een sport, maar ook een bron van vreugde en opwinding. Doe mee en ervaar het plezier van teamwork en competitie.

Hoe kun je deelnemen?
Onze trainingen vinden wekelijks plaats op woensdag van 16:00 – 17:00 en/of van 19:30 – 20:30. Het maakt niet uit of je nieuw bent in het voetbal of al ervaring hebt – iedereen is welkom! Schrijf je in voor een proeftraining en ontdek de opwindende wereld van het gehandicaptenvoetbal.

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem contact op met Bjorn Gans en/of Bas Molenaar.

g-voetbal@vvwaterloo.nl

Laten we samen het veld veroveren!