Waterloo zoekt sponsoren

Uitnodiging om partner te worden van het 1e team van Voetbalclub Waterloo

Beste [Naam van de potentiële sponsor],

Ik hoop dat deze e-mail u in goede gezondheid bereikt. Mijn naam is [Uw naam] en ik vertegenwoordig het eerste team van de voetbalclub Waterloo.

Sinds het begin van dit seizoen zijn we hard aan het werk geweest om Waterloo een nieuw leven in te blazen. Ons toegewijde bestuur, bestaande uit 12 leden, heeft nauw samengewerkt met onze ploeg van 22 fitte, jonge spelers om ons team op te bouwen en voor te bereiden op de uitdagingen van het komende seizoen. We zijn zeer enthousiast over wat de toekomst ons te bieden heeft.

Maar terwijl we werken aan onze ambities, beseffen we dat we hulp nodig hebben om onze doelen te bereiken. We zijn daarom op zoek naar sponsoren die ons team willen steunen en deel willen uitmaken van ons groeiende succes.

Als sponsor van het 1e team van de voetbalclub Waterloo, zou u niet alleen bijdragen aan de ontwikkeling en prestaties van onze club, maar ook profiteren van de zichtbaarheid en erkenning die met deze rol gepaard gaan. Uw merk zou zichtbaar zijn op een scala van platforms, variërend van onze clubuniformen tot onze sociale media-accounts en evenementen.

We staan ook open voor ideeën over hoe we onze partnerschap kunnen vormgeven om het voor beide partijen zo voordelig mogelijk te maken. We zouden heel graag de gelegenheid hebben om met u te zitten en deze mogelijkheid verder te bespreken.

Laat het ons alstublieft weten als dit u interessant lijkt, en we kunnen een geschikt moment vinden om te praten.

Wij kijken uit naar uw positieve reactie.

Met vriendelijke groet,
Commissie vv Waterloo

Vul onderstaand formulier in en stuur naar info@vvwaterloo.nl
sponsor waterloo 23_24

Patientgericht, persoonlijke benadering

Ervaren en deskundige specialisten

Moderne beeldvorming en behandeltechnieken

Drachten

Ziekenhuis Nij Smellinghe
Compagnonsplein 1
9202 NN Drachten
Route 1 begane grond
Telefoonnummer: 0512588802, keuze 1

Dokkum

Gebouw “De Donger
Birdaarderstraatweg 72B
9101 DC Dokkum

Tweede etage
Telefoonnummer: 0512588802, keuze 2